HAKKARİ / MERKEZ - GAZİ İLKOKULU

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Nisan ayı faaliyeti kapsamında Tüm kademelerimizde "Şiirlerle Video" yarışması sonuçlandı. Söz varlığını geliştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin, dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması buna bağlı olarak dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla Bakanlığımızın himayelerinde başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Nisan ayı faaliyeti kapsamında " Şiirlerle Video" yarışması düzenlenmiştir. Yarışmalara katılan eserler İl Yürütme Komisyonu tarafından değerlendirilerek derece alan öğrenciler tespit edilmiştir.Gazi Ortaokulu 6-B sınıfında eğitimine devam eden Beritan ALKAN adlı öğrencimiz Dilimizin Zenginlikleri Video Yarışması Ortaokul Kategorisinde il 3'sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz.

May

Hakkari 2023-2024 Akıl ve Zeka Oyunları Küre Oyunu kategorisinde öğrencimiz  Emir Hakan SAKA il 2.si olmuştur